perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

drejtoj në ukrainisht

Fjalë: drejtoj (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (43): вести, взаємодійте, дійте, діяти, експлуатувати, керівництво, кермувати, керувати, керуйте, маніпулювати, надавати, надати, направити, направляти, натяк, орудувати, плавати, плисти, повести, постачати, правити, працювати, привести, призвести, призводити, призначати, призначити, провести, проводити, свинець, свинцева, свинцевий, скеровувати, скерувати, спрямовувати, спрямувати, управляє, управляйте, управляти, управте, функціонувати, водити, давати
Vlerësim:
(2.7/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas drejtoj, drejtoj në ukrainisht, вести në shqip
drejtoj në ukrainisht

Fjalë të ngjashme

ligji 7501 takoj po porodu