perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

gabim në ukrainisht

Fjalë: gabim (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (34): аберація, бити, брак, вина, відхилення, гріх, дефект, зламати, зламатися, злочин, ілюзія, ламати, ламатися, необачність, обриватися, омана, перерва, перервати, побити, поломка, помилка, порушити, порушувати, розбивати, розбити, розірвати, розламати, розтрощити, розтрощувати, талон, трощити, тюхтій, розрив, розривати
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas gabim, gabim zagarolo, gabim shtypi, gabim rrjete ne tenis, gabim ortografik, gabim mjekimi, gabim në ukrainisht, аберація në shqip
gabim në ukrainisht

Fjalë të ngjashme

caji i gjelbër shpejt me shtoj pesh