perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

grumbull në ukrainisht

Fjalë: grumbull (numri i letrave: 8)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (36): апарат, блок, блокнот, картон, одиниця, підрозділ, установка, безліч, гірський, гора, дзьобати, затискати, затискувати, затиснути, клин, купа, нагромадження, нагромаджувати, нагромадити, пакет, пакунок, перенаселеність, пліт, пором, рій, складати, скласти, скоба, штабель, акумуляція, груда, маса, накопичення, накопичування, скупчення, масовий
Vlerësim:
(2.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas grumbull, granbull xy, granbull weakness, granbull stats, granbull smogon xy, granbull smogon, grumbull në ukrainisht, апарат në shqip
grumbull në ukrainisht