perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

komandoj në ukrainisht

Fjalë: komandoj (numri i letrave: 8)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (67): аргументуйте, виправдайте, демонструвати, демонструйте, доведіть, довести, доводити, доказати, доказувати, зазнавати, зазнати, запевніть, затверджувати, затвердити, заявити, заявіть, заявляти, обговорювати, обґрунтовувати, обґрунтувати, обстоювати, підкорити, підкоритися, підкоріться, підкоряти, підкорятися, підпирати, підтримайте, підтримати, підтримувати, подавати, подати, показувати, представити, представляти, продемонструвати, сперечатися, стверджувати, твердити, утверджувати, вимагати, заборонити, забороняти, казати, наказати, наказувати, оповідати, передати, потребувати, приказувати, приписати, приписувати, припишіть, розказати, розказувати, розпізнавати, розпізнати, розповідати, розповісти, скажіть, бронювати, забронювати, замовити, замовляти, книга, книжка, книжковий
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas komandoj, komandoj në ukrainisht, аргументуйте në shqip
komandoj në ukrainisht