perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

mendoj në ukrainisht

Fjalë: mendoj (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (52): вважайте, вважати, вірити, гадати, допускайте, думайте, думати, значити, мислити, міркувати, надіятися, означати, очікувати, очікуйте, підлий, підраховувати, підрахувати, підрахуйте, повірити, повірте, подумати, припускати, припустити, рахувати, середина, середній, сподіватися, уявити, уявляти, чекати, важити, висиджувати, висидіти, зважити, зважувати, крутити, люк, міркуйте, обдумайте, обдумувати, обертати, обертатися, обмірковувати, обміркувати, поміркувати, пора, розглядати, розглянути, розгляньте, роздумувати, шпара, шпарина
Vlerësim:
(4.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas mendoj, mendoj te fluturoj, mendoj prandaj ekzistoj, mendoj pra ekzistoj, mendoj per ty zemer, mendoj per ty poezi, mendoj në ukrainisht, вважайте në shqip
mendoj në ukrainisht

Fjalë të ngjashme

nissan gtr price qyteti mesjetar