perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

mohoj në ukrainisht

Fjalë: mohoj (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (39): вгамувати, відловіться, відмовити, відмовитися, відмовляти, відмовлятися, гамувати, заперечити, заперечувати, заява, несправність, повідомлення, позбавити, позбавляти, удержати, удержувати, утримати, утримувати, відвід, відкидати, відкинути, відрікатися, дезавуювання, заперечте, зворотний, зрікатися, зустрічний, конфлікт, лічильник, оббрешіть, порушити, порушувати, прилавок, протилежний, протиставити, протиставляти, суперечити, суперечливий, фішка
Vlerësim:
(2/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas mohoj, mohoj bk, moho khurd, mohoj në ukrainisht, вгамувати në shqip
mohoj në ukrainisht