perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

ndërtesë në ukrainisht

Fjalë: ndërtesë (numri i letrave: 8)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (32): будинок, будівельний, будівля, будівництво, будова, будування, випрямляння, дім, ерекція, зведення, конструкція, матеріал, монтажний, побудова, приміщення, споруда, спорудження, споруду, структура, тканина, бюро, вестибуль, відомство, вітальня, зал, кабінет, контора, офіс, посада, приймальня, розміщувати, хол
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas ndërtesë, ndërtesë në ukrainisht, будинок në shqip
ndërtesë në ukrainisht

Fjalë të ngjashme

mendoj citate dashurie