perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

përcjell në ukrainisht

Fjalë: përcjell (numri i letrave: 8)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (37): ведмідь, витримати, витримувати, відважний, відвідати, відвідувати, галантний, доблесний, дотримуватися, надходити, наставати, настати, нести, носити, перенести, переносити, походити, прибувати, прибути, приїжджати, приїздити, приїхати, прийти, приходити, приходиться, проводжати, прослідкувати, родити, розуміти, славний, слідкувати, слідуйте, сміливий, спекулянт, супроводжувати, уродити, ходити
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas përcjell, përcjell në ukrainisht, ведмідь në shqip
përcjell në ukrainisht