perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

paguaj në ukrainisht

Fjalë: paguaj (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (37): винагорода, виплатити, виплачувати, вирішити, вирішувати, відплата, влаштовувати, влаштовуватися, влаштувати, врегулювати, всисати, заплатити, зарплата, оплачувати, оселити, оселяти, оселятися, плата, платити, платня, поглинати, поглинути, поглиньте, погоджувати, погодити, послуга, регулювати, регулюватися, розплата, сплатити, сплачувати, улагоджувати, улагодити, вирішіть, розчинити, розчиняти, скласти
Vlerësim:
(2/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas paguaj, paguaj per klikim, paguaj online, paguaj me kartel, paguaj gjobat, paguaj digitalb online, paguaj në ukrainisht, винагорода në shqip
paguaj në ukrainisht

Fjalë të ngjashme

trajtim per fytyren qumësht blete