perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

pres në ukrainisht

Fjalë: pres (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (81): вигравірувати, вирізати, вирізка, вирізьбити, вирізьблять, відрізаний, відрізати, гравірувати, гравіруйте, зріз, косити, краяти, порвати, поривати, поріз, порізати, різати, розрізати, розтинати, скоротити, скорочення, скорочування, скорочувати, стригти, удар, годинник, дивитися, ждати, залишатися, залишитися, зупинятися, лишатися, лишитися, надіятися, очікувати, очікуйте, перебування, перебувати, перебудьте, пильнувати, пожити, проживати, чекайте, чекати, кроїти, фасон, вважати, гадати, дожидати, думайте, думати, затримати, затримувати, захопити, захоплювати, мислити, міркувати, обдумайте, обдумувати, обміркувати, передбачати, передбачити, передбачте, передчувати, побоюватися, подумати, поміркувати, сподіватися, усвідомте, міркування, очікування, роздум, сподівання, чекання, верства, груповий, розбірний, розріз, розтин, секційний, шар
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas pres, press tv, press release, press point albania, press online, press display, pres në ukrainisht, вигравірувати në shqip
pres në ukrainisht