perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

pritje në ukrainisht

Fjalë: pritje (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (36): міркування, очікування, роздум, сподівання, чекання, акцепт, акцептний, акцептування, визнання, вступ, вхід, девіз, допущення, доступ, емблема, засіб, зізнання, метод, методика, одержання, отримання, підтвердження, посада, прибування, прибуття, призначення, приїзд, приймання, прийняття, прийом, прилад, припущення, пристрій, розвага, спосіб, ухвалювання
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas pritje, tavolina pritje, saloon pritje, sallon pritje, pritje te bukura, pritje poezi, pritje në ukrainisht, міркування në shqip
pritje në ukrainisht