perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

provoj në ukrainisht

Fjalë: provoj (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (48): випробувати, доведіть, довести, доводити, доказати, доказувати, зазнавати, зазнати, знати, льотчик-випробувач, підпирати, підтримайте, підтримати, підтримувати, постраждати, страждайте, страждати, аргументуйте, виправдайте, демонструвати, демонструйте, запевніть, затверджувати, затвердити, заявити, заявіть, заявляти, обговорювати, обґрунтовувати, обґрунтувати, обстоювати, підкорити, підкоритися, підкоріться, підкоряти, підкорятися, подавати, подати, показувати, представити, представляти, продемонструвати, сперечатися, стверджувати, твердити, утверджувати, куштувати, пробувати
Vlerësim:
(1/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas provoj, projov caap, projekt provoj, provoj në ukrainisht, випробувати në shqip
provoj në ukrainisht