perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

pyetje në ukrainisht

Fjalë: pyetje (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (41): виписувати, випуск, випускати, довідка, допит, задача, запит, запитання, питальний, питання, попит, проблема, відвід, заперечити, заперечте, заперечувати, оспорювати, порушити, порушувати, посваритися, сваритися, сварка, сперечання, довідатися, довідуватися, допитати, допитувати, запитайте, запитати, запитувати, питати, питатися, попросити, поцікавитися, просити, прохати, розпитайте, розпитати, розпитувати, спитати, цікавитися
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas pyetje, pyetje te ndryshme, pyetje psikologjike, pyetje per vajza, pyetje per kuiz, pyetje me spec, pyetje në ukrainisht, виписувати në shqip
pyetje në ukrainisht

Fjalë të ngjashme

plan shtepie ekonomik tirane