perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

ruaj në ukrainisht

Fjalë: ruaj (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (81): виправдується, відстоювати, відстояти, затверджувати, затвердити, захистити, захиститися, захистіть, захистіться, захищати, захищатися, заявити, заявіть, заявляти, оберігати, обстоювати, охороняти, перестережіть, підтримайте, підтримати, підтримувати, посилатися, просити, прохати, стверджувати, сядьте, твердити, утверджувати, володійте, володіти, далі, зберегти, зберігати, мати, оволодіти, охопити, охоплювати, продовжити, продовжувати, продовжуватися, продовжуйтеся, точитись, утримати, утримувати, вгамувати, витримати, влаштовувати, влаштувати, вмістити, вміщати, вміщувати, володіння, втримувати, гамувати, гребля, дамба, держати, загата, запруда, затримайте, затримати, затримувати, здержувати, існуйте, містити, міститися, містить, містіть, обмежити, обмежувати, охопіть, провести, проводити, рефрен, стримати, стримувати, триматися, удержати, удержувати, утриматися, утримуватися
Vlerësim:
(1/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas ruaj, ruaj stilo, ruaj significado, ruaj meaning, ruaj inj, ruaj hakodesh wikipedia, ruaj në ukrainisht, виправдується në shqip
ruaj në ukrainisht