perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

shoqëri në ukrainisht

Fjalë: shoqëri (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (21): асамблея, асоціація, громада, довічний, життя, загал, заклад, закладання, засновування, зграя, інституція, компанія, наявність, община, спільнота, суспільство, товариство, установа, фірма, присутність, спільність
Vlerësim:
(2/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas shoqëri, shoqëri në ukrainisht, асамблея në shqip
shoqëri në ukrainisht