perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

tregoj në ukrainisht

Fjalë: tregoj (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (67): відноситись, декламувати, декламуйте, казати, наказати, наказувати, оповідати, передати, розказати, розказувати, розпізнавати, розпізнати, розповідати, розповісти, скажіть, ввезення, ввезти, ввозити, викладати, викласти, виражати, висловити, висловлювати, виявити, виявляти, відмітити, відмічати, віщувати, запропонувати, запропонуйте, значити, зображувати, зобразити, імпорт, імпортувати, означати, означити, перерва, підлий, позначати, позначити, показати, показувати, правописний, представити, представляти, пропонувати, репрезентувати, свідчити, середина, середній, символізувати, уособити, уособлювати, чаклунство, чари, вказати, вказувати, встановити, встановлювати, конкретизуйте, передбачати, передбачити, указувати, уточнити, уточнювати, уточняти
Vlerësim:
(2/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas tregoj, tregoj.al photo, tregoj.al kosove, tregoj nanes tane, tregoj al list, tregoj al, tregoj në ukrainisht, відноситись në shqip
tregoj në ukrainisht