perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

varg në ukrainisht

Fjalë: varg (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (28): кайдани, ланцюг, адміністрація, застосування, кабінет, корпус, управління, уряд, урядовий, урядування, чинення, епізод, лот, низка, ряд, серії, серія, вірш, стих, виховати, виховувати, готувати, конкатенація, поїзд, послідовність, приковування, тренувати, ланцюжок
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas varg, varg vikernes wife, varg vikernes racist, varg vikernes quotes, varg vikernes meme, varg vikernes blog, varg në ukrainisht, кайдани në shqip
varg në ukrainisht