perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

vegël në ukrainisht

Fjalë: vegël (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (44): апарат, гармата, двигун, знаряддя, інструмент, машина, механізм, прилад, рушій, адаптація, вигідний, вигідність, влаштування, девіз, домовленість, допоміжний, емблема, житло, застосування, корисність, кредит, кубло, настройка, перенавчання, переробка, план, погодження, позика, поняття, прибор, прилаштування, приміщення, пристосування, пристрій, притулок, регулювання, рентабельний, реорганізація, розквартирування, розміщення, угода, улаштування, устрій, форма
Vlerësim:
(2.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas vegël, vegël në ukrainisht, апарат në shqip
vegël në ukrainisht